Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σκορδαλιά...της μαμάς

Η παραδοσιακή σκορδαλιά της μαμάς με τρόπο που μόνο στη Βόρεια Ελλάδα ξέρουν να φτιάχνουν!
Ανακατεύεις μουλιασμένο ψωμί, αλάτι, ελαιόλαδο, ξίδι και σκόρδο, αφήνοντας για το τέλος τα καρύδια. Δοκιμάζεις και μεταβάλεις τις αναλογίες κατά βούληση. Καλή όρεξη!!!

The traditional mom's garlic dip in a way that only in Northern Greece know how to make!
You mix soaked bread, salt, olive oil, vinegar and garlic leaving for the end the walnuts.
You taste it and you change the proportions at your will. Bon appetit!




Σκορδαλιά της μαμάς
2 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε νερό
100-150 γρ. καρύδια
2 κουταλιές της σούπας ξίδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι

Mom's garlic dip
2 slices of bread soaked in water
100-150gr walnuts
2  tablespoons of vinegar
2 tablespoons of  olive oil
2 garlic cloves
salt


xo
I

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου